Canisius prijzen vergelijken

Canisius maakt stroop uit puur fruit. De Limburgse fabriek produceert stroop in verschillende smaken, vrij van kleur-, geur-, smaak- of conserveringsstoffen. Daarnaast worden er geen kristalsuikers toegevoegd aan de stropen en zijn deze vrij van allergenen. Het bedrijf is opgericht in 2903, toen fruithandelaar Jean Canisius het idee kreeg om stroop te gaan fabriceren op grote schaal. De stropen hebben een hoge voedingswaarde doordat er zeer veel fruit gebruikt wordt in de productie. Voor 1 kilo appelstroop is maar liefst 7 kilo appels nodig. De ingrediënten komen veelal uit de eigen streek in Zuid-Limburg. Vergelijk de verschillende verrassende smaken op Bigshopper.
Lees meer
1 Resultaten (1 tot 1)

Vergelijk Rinse appelstroop van Canisius

Sinds 1903 bereidt Canisius de heerlijkste appelstroop. Tegenwoordig wordt de stroop nog steeds gemaakt volgens een beproefd en ambachtelijk recept. De stropen zijn puur natuur en zeer smaakvol. Kies bijvoorbeeld voor een premium friszure appelstroop die je zowel op brood als op je pannenkoeken kunt eten. Er zijn verschillende verpakkingen verkrijgbaar, van een ouderwetse beker tot een mooie glazen pot en kleinverpakking tot bulkcontainer. Appelstroop bevat veel ijzer, dat afkomstig is van de natuurlijke suikers. Om optimaal te profiteren van het ijzergehalte is het goed om iets bij je maaltijd te eten met veel vitamine C, zoals een kiwi of sinaasappel. Vitamine C bevordert de opname van ijzer in je bloed.

Canisius dipstroopjes vergelijken

De verschillende dipstroopjes doen het goed tijdens een borrel. Kies bijvoorbeeld voor een dipstroopje op basis van appelstroop gemixt met bier. Deze smaakt heerlijk bij diverse kaassoorten of een tapasplankje. Het dipstroopje met mosterd heeft een verrassende smaak door de unieke combinatie. Deze stroop smaakt ook heel lekker bij kazen en als groentedip. Op deze manier geniet je van een verantwoorde snack bij de borrel.

Perenstropen van Canisius vergelijken

Canisius maakt diverse verrassende stropen. De perenstroop bestaat uit perensap vermengd met suikerbietensap dat is ingedikt tot een goed-smeerbare stroop. Je kunt de stroop uiteraard eten op je boterham, toast of pannenkoek, maar wist je dat je de stroop ook kunt gebruiken als smaakmaker bij diverse wild- of vleessausen? Een andere smaakvolle variant is de stroop van peren, appelen en cranberries. Deze heeft niet alleen een hoge voedingswaarde, maar smaakt ook heerlijk vol en rijk. Met een stroopsaus kun je onder andere een impuls geven aan gerechten met kip, konijn of vis. Natuurlijk is het ook een heerlijke zoetmaker voor desserts.