Vergelijk aanbieders (1)
Gesponsorde links · Sommige shops betalen ons een vergoeding
Winkels met andere maten
Myoc Stearinezuur heeft de eigenschap om zichzelf te stabiliseren, te verdikken en te verzachten, wat helpt om een verkoelend gevoel te creëren wanneer de vochtinbrengende crème op de huid wordt aangebracht. Myoc Stearinezuur bij de productie van cosmetische producten geeft ze occlusieve eigenschappen, wat betekent dat het huidvocht opslaat door het waterverlies van je huid te voorkomen of te vertragen. Myoc Stearinezuur wordt gebruikt om producten zoals stukjes zeep en kaarsen te verharden en te verdikken. De aanwezigheid van stearinezuur in de zeep helpt om schuim te creëren wanneer het met water wordt gemengd Myoc Stearinezuur in lotions en crèmes is essentieel en cruciaal, omdat het helpt om het product te verdikken en een rijke, glanzende afwerking geeft. Het laat ook een glad, fluweelzacht gevoel op de huid achter wanneer het product wordt aangebracht. Myoc Stearinezuur wordt aan de meeste reinigingsproducten toegevoegd. Reinigingsproduct dat MYOC stearinezuur bevat, beschikt naast het reinigende vermogen over conditionerende eigenschappen. Myokstearinezuur heeft het vermogen om de houdbaarheid van de producten te verlengen en wordt ook in de cosmetica als conserveringsmiddel gebruikt.