€ 15,99 € 6,99 verzendkosten Totaal € 22,98
Natural Heroes Jojoba Olie (Biologisch & Koudgeperst) 100 ml
Uitgelicht
| Natural-heroes | 15,99 |
Naar shop
|
| VERGELIJK ALLE AANBIEDERS (1) | ||
Beschrijving
Natural-heroes
Biologische jojoba olie, koudgeperst
Onze jojoba olie wordt koudgeperst uit de zaden van de jojobastruik (Simmondsia chinensis). Technisch gezien is het geen olie maar een vloeibare was, die sterk lijkt op de talg van je eigen huid. Daardoor voelt hij licht aan, trekt hij vlot in en wordt hij door vrijwel elk huidtype goed verdragen, ook door een vette of gemengde huid.
Waarom deze jojoba olie?
100% puur, biologisch en koudgeperst
Licht en niet-vettig huidgevoel
Zeer lang houdbaar: jojoba olie oxideert nauwelijks
Mooie basis om te mengen met andere oliën, zoals castorolie of rozenbottelolie
Waarvoor gebruik je jojoba olie?
Gezicht: een paar druppels op een gereinigde, licht vochtige huid, of als basis voor je eigen serum.
Haar en hoofdhuid: in de puntjes, of 10 minuten laten intrekken en daarna uitwassen met je shampoo.
Baard: na het douchen een paar druppels in baard en huid.
Make-up remover en ingrediënt in je eigen DIY-verzorging.
Goed om te weten: onder ongeveer 10 tot 15 °C wordt jojoba olie troebel of vast. Dat is normaal en zegt niets over de kwaliteit. Op kamertemperatuur wordt hij vanzelf weer helder.
Wil je meer weten over wat jojoba olie is, hoe het gemaakt wordt en hoe je het gebruikt? Lees dan onze blog Wat is jojoba olie? Alles over gebruik voor huid, haar en baard.
Vergelijk aanbieders (1)
Winkels met andere maten
Biologische jojoba olie, koudgeperst Onze jojoba olie wordt koudgeperst uit de zaden van de jojobastruik (Simmondsia chinensis). Technisch gezien is het geen olie maar een vloeibare was, die sterk lijkt op de talg van je eigen huid. Daardoor voelt hij licht aan, trekt hij vlot in en wordt hij door vrijwel elk huidtype goed verdragen, ook door een vette of gemengde huid. Waarom deze jojoba olie? 100% puur, biologisch en koudgeperst Licht en niet-vettig huidgevoel Zeer lang houdbaar: jojoba olie oxideert nauwelijks Mooie basis om te mengen met andere oliën, zoals castorolie of rozenbottelolie Waarvoor gebruik je jojoba olie? Gezicht: een paar druppels op een gereinigde, licht vochtige huid, of als basis voor je eigen serum. Haar en hoofdhuid: in de puntjes, of 10 minuten laten intrekken en daarna uitwassen met je shampoo. Baard: na het douchen een paar druppels in baard en huid. Make-up remover en ingrediënt in je eigen DIY-verzorging. Goed om te weten: onder ongeveer 10 tot 15 °C wordt jojoba olie troebel of vast. Dat is normaal en zegt niets over de kwaliteit. Op kamertemperatuur wordt hij vanzelf weer helder. Wil je meer weten over wat jojoba olie is, hoe het gemaakt wordt en hoe je het gebruikt? Lees dan onze blog Wat is jojoba olie? Alles over gebruik voor huid, haar en baard.
Prijshistorie
Prijzen voor het laatst bijgewerkt op: