Vergelijk bij Bigshopper  

Sorteren op: Relevantie
Prijs: Laag naar hoog, Hoog naar laag

 
Afbeelding van
 

Gevacumeerd koken onder druk (Thomas Keller, Under Pressure)

Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller. Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder vacuüm. Deze manier van koken wint terecht snel aan populariteit

€39.99
Meer informatie

 
Afbeelding van
 
€21.95
Meer informatie

 
Afbeelding van
 

Het rookboek

Het rookboek

€24.50
Meer informatie

 
Afbeelding van
 
€17.50
Meer informatie

 
Afbeelding van
 

Koken met gedroogd voedsel

Het boek Koken met gedroogd voedsel is een echt kookboek.Naast je gedroogde groenten, fruit en kruiden heb je ook verse ingrediënten nodig zoals melk, bloem, yoghurt, aardappelen, pasta, vlees en vis. Dan is dit HET boek voor jou!

€21.95
Meer informatie

 
Afbeelding van
 
€39.99
Meer informatie

 
Afbeelding van
 

Sous vide thuis (Lisa Q. Fetterman)

Het boek van Fetterman over thuis vide koken. Nu te koop bij dé sous-vide specialist van Nederland!

€24.99
Meer informatie

 
Afbeelding van
 

Technieken & recepten voor het roken van vlees, vis, groente

Technieken & recepten voor het roken van vlees, vis, groente

€14.99
Meer informatie

 
Afbeelding van
 

Vlees roken

Vlees roken

€20.00
Meer informatie